сряда, 11 декември 2013 г.

Прогноза за бъдещето на медиите в България

Здравейте!
Вие сте с прогнозата за бъдещето на медиите в България!
Очаквайте разпокъсана облачност , която често ще Ви пречи да видите и разберете каква всъщност е реалността чрез медиите, очакват се и по-чести превалявания на субективна, а не обективна информация и преспи от корупция и подкупни журналисти, а дори и цели телевизии. Жълтият код за някои от вестниците остава-  ще преваляват неверни, неточни и измислени скандални новини свързани с личния живот на известни личности. Но повече пикантни истории и задкулисни игри очаквайте да изгреят във вестниците , благодарение на непристойното и безобразно поведение, което ще завали от Парламента.  Прогнозата на президента Росен Плевнелиев   е че, "медиите не просто информират  - те формират мнението на аудиторията си.. И точно това е базата, на която гражданите определят отношението си към държавата и институциите , и те участват в обществено-политическия живот"    
и ако сте пред телевизора, ние Ви препоръчваме да не позволявате лавината от манипулации и опити за промяна на мнението и принципите Ви  да ви затрупа.Облечете се леко, но си носете и чадър от търпение , защото ще има буря и дъжд от напрежение, неспокойство и нерви докато четете и слушате бъдещите противоречиви, тъжни и лоши новини.  Не забравяйте , че  макар и не толкова често , се очакват и полезни слънчеви вести , които да обогатят  мирогледа Ви, да затвърдят убежденията Ви, да удовлетворят потребността Ви от информация и комуникация и да Ви запознаят с различните гледни точки около случващото се в България и по света.  Колкото и да продължава да гърми от спекулации  и противоречия по отношение на медиите в страната, трябва да отбележим , че след предстоящия дъжд от вярна и невярна информация, се очакват и  слънчеви дни за българските медии.  
За сега оставям развитието на медиите в ръцете на журналистите, а на Вас пожелавам по-малко лоши и повече хубави и весели новини!

Това беше всичко от мен за тази вечер!

Няма коментари:

Публикуване на коментар